Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.

Home Brands

Home Brands er i dag Homecos grossist og startet som representant for merkene Magnor, Modern House, Sabor og Stiernholm, og har nå også en rekke egne merkevarer og agenturer. Home Brands designer og utvikler kvalitetsprodukter i alle kategorier til kjøkkenet og det dekkede bord. I tillegg er selskapet markedsledende distributør av kvalitetsmerker med agentur på varemerker som bl.a. Smeg, Alessi, JosephJoseph, Victorinox, Les Artistes, Tramontina, Zwiesel, Swedish Tonic, Zyliss og Brabantia. Fullstendig oversikt her.

I deres showroom i Oslo er mer enn 2000 aktuelle produkter utstilt.

Les mer på homebrands.no

Om Home Brands

Nøkkeltall for Home Brands 2023

2019

Etablert

77

Ansatte

7 500

Produkter

5

Egne merkevarer

30

Agenturer

736,2

Omsetning (mill.)

52,9

EBITDA (mill.)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har de nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt har Kitch’n over 1 000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. Over 400 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.