Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.

Home Brands

Home Brands er i dag Homecos grossist og startet som representant for merkene Magnor, Modern House, Sabor og Stiernholm, og har nå også en rekke egne merkevarer og agenturer. Vi designer og utvikler kvalitetsprodukter i alle kategorier til kjøkkenet og det dekkede bord. I tillegg er vi markedsledende distributør av kvalitetsmerker med agentur på varemerker som bl.a. Smeg, Alessi, JosephJoseph, Victorinox, Les Artistes, Tramontina, Zwiesel, Swedish Tonic, Zyliss og Brabantia. Fullstendig oversikt her.

I vårt showroom i Oslo er mer enn 2000 aktuelle produkter utstilt.

Les mer på homebrands.no

Om Home Brands

Nøkkeltall for Home Brands 2021

2019

Etablert

30

Ansatte

7 000

Produkter

8

Egne merkevarer

31

Agenturer

780

Omsetning (mill.)

70

Resultat (mill.)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har vi nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt er vi 1 000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. 300 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.