Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 66 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.

Cervera

Cervera ble grunnlagt i 1987 med fysiske butikker, og våren 2018 kom etableringen av nettbutikk i Norge.

Kjeden tilbyr et bredt sortiment av kvalitets- og designprodukter til matlaging, servering og innredning. Produktene skal bidra til å skape opplevelser, fantastiske middager, fester med venner og familie og en bedre hverdag. Målet er å inspirere, utfordre, forenkle, spisse og forbedre – med hovedvekt på kunnskap og førsteklasses kundeservice.

Cervera er siste tilskudd av kjeder som ble kjøpt i 2021 og innlemmet i Homeco.

Les mer på cervera.no

Om Cervera

Nøkkeltall for Cervera 2021

1987

Etablert

70

Butikker

500

Ansatte

20 000

Produkter

1410

Omsetning (mill.)

80

Resultat (mill.)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 146 butikker i Norge og 24 butikker i Sverige. I tillegg har vi nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt er vi 1000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. 300 ansatte er fordelt på våre 67 butikker + nettbutikk.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.