Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.

Cervera

Cervera ble grunnlagt i 1987 med fysiske butikker, og våren 2018 kom etableringen av nettbutikk i Norge.

Kjeden tilbyr et bredt sortiment av kvalitets- og designprodukter til matlaging, servering og innredning. Produktene skal bidra til å skape opplevelser, fantastiske middager, fester med venner og familie og en bedre hverdag. Målet er å inspirere, utfordre, forenkle, spisse og forbedre – med hovedvekt på kunnskap og førsteklasses kundeservice.

Cervera er siste tilskudd av kjeder som ble kjøpt i 2021 og innlemmet i Homeco.

Les mer på cervera.no

Om Cervera

Nøkkeltall for Cervera 2023

1987

Etablert

71

Butikker

527

Ansatte

25 000

Produkter

1 357,5

Omsetning (mill.)

5,2

EBITDA (mill.)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har de nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt har Kitch’n over 1 000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. Over 400 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.