Magnor logo

Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.

Magnor

Flere generasjoner av dyktige glassblåsere har formet historien.

Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.

Alle glass og krystallprodukter er laget for hånd med mye omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.

Magnor jobber med noen av Norges beste designere og kunstnere, og lanserer to nye kolleksjoner hvert år. Målet er å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, ha lang levetid og være til glede i generasjoner.

I 2020 ble Magnor en del av Homecos videre satsing på merkevarebygging i Skandinavia.

Les mer på magnor.no

Om Magnor

Nøkkeltall for Magnor 2023

1896

Etablert

46

Ansatte

542

Utsalgssteder i Norge

112

Utsalgssteder i Sverige

800

Produkter

139,5

Omsetning (mill.)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har de nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt har Kitch’n over 1 000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. Over 400 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.