Selskaper

Kitch´n + Tilbords + Cervera + Home Brands + Magnor

300 kjedebutikker med over 1900 ansatte tilbyr mer enn 25000 ulike produkter fordelt på Norge og Sverige.

Det skal ikke stå på utstyret. Home Brands er hoveddistributør til Kitch´n, Tilbords og Cervera og representerer blant annet Magnor. Fellesnevneren for våre selskaper er et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkken, bord og hjem fra kjente merkevarer til konkurransedyktige priser.

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har vi nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt er vi 1 000 ansatte.
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. 300 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.

Nøkkeltall for våre selskaper 2021

2015

Etablert

312

Butikker

25 000+

Produkter

1900

Ansatte

3696

Omsetning (mill.)

285

Resultat (mill.)

Relaterte sider

Om Homeco

Butikkkonsern, holdingselskap og grossist som også utvikler og produserer for butikkjeder som tilbyr kvalitetsprodukter til matlaging + servering + interiør.

Bærekraft

Ansvar + respekt + aktsomhet for arbeidsforhold
+ menneskerettigheter + miljø