Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. Over 400 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.

Tilbords

Konseptet har røtter tilbake til 1954 da familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert som importør av porselen. De eksklusive og vakre produktene ble raskt populære og førte til at flere kjøpmenn samlet seg for å selge produkter. Dette var den spede starten i 1976 på Tilbords slik vi kjenner det i dag: Trendy og tradisjonelle gaver, ønskelister til brudepar og inspirasjon til å lage et hjem du er stolt av. Tilbords har alt som trengs for å ønske velkommen til bords, noe Tilbords Kundeklubb med sine 621 000 medlemmer er bevis på.

Tilbords Foundation har miljøsatsing som definert område, samt et formål om å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper. Vi støtter Naturvernforbundet, Good Hope Village, Pippi of Today, Gullsløyfe- og Rosa sløyfe-aksjonen til henholdsvis Barnekreftforeningen og Kreftforeningen.

I 2018 ble Tilbords kjøpt opp av Homeco, inkludert grossisten Modern House, og både hovedkontor og grossist flyttet fra Bergen til Sandnes og Bryne.

Les mer på tilbords.no

Om Tilbords

Nøkkeltall for Tilbords 2023

1976

Etablert

64

Butikker

427

Ansatte

20 000

Produkter

451,5

Omsetning (mill.)

-8,9

EBITDA (mill)

Våre andre selskaper

Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har de nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt har Kitch’n over 1 000 ansatte.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.