Om Homeco

Butikkkonsern, holdingselskap og grossist som også utvikler og produserer for butikkjeder som tilbyr kvalitetsprodukter til matlaging + servering + interiør.

Vi mener at utseendet er viktig for helhetsopplevelsen. Form + farge + funksjon = personlighet + smak + stil

Et godt førsteinntrykk når du møter andre mennesker starter ofte med et fast håndtrykk og øyekontakt. Deretter kommer opplevelsen av tingene rundt oss, som til sammen etterlater et helhetsinntrykk. Når tingene er kjente merkevarer, og personene er gjester og kunder, så har du gode muligheter til å skape gode opplevelser i formelle og uformelle møter. Dette gjelder enten det er et kjapt møte over en rykende kopp kaffe, et godt måltid rundt et vakkert dekket bord eller strategisk utvalgte designprodukter. Alt  dette er med på å skape den beste atmosfæren.

I våra butiker erbjuds ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från välkända varumärken för kök + matbord + hem. Kunderna kan kombinera dessa på valfritt sätt och skapa ett hem som speglar deras personlighet. Hållbara, kvalitetsföremål vittnar också om en medveten inställning till miljön och mindre slit och släng.

Homeco har også mange års erfaring innen logistikk og distribusjon via selskapet Home Brands, noe som er et stort pluss og betyr rett produkt til rett pris, levert til rett tid til rett sted.