Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 146 butikker i Norge og 24 butikker i Sverige. I tillegg har vi nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt er vi 1000 ansatte.

Kitch´n

Den første butikken, Bjørns Glassmagasin, ble etablert av søskenparet Bjørn Reidar og Vigdis Mæland fra Figgjo i 1994, og deretter startet de Bjørns Kjøkkendesign i 1996 på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. I årene som fulgte ble flere butikker etablert i Stavanger og Haugesund. I 2002 åpnet de i Trondheim, og alle butikkene ble omdøpt til Kitch´n, en butikkjede for gode og innovative kjøkkenprodukter til konkurransedyktige priser.

Visjonen er å være nummer 1 innen kjøkkenutstyr og hjelpe kundene med å bli nummer 1 på kjøkkenet.

En effektiv kjedestruktur, stor beslutningsevne og fokus på fagkunnskap og ekstra god kundeservice har bidratt til veksten.

Les mer på kitchn.no

Om Kitch´n

Nøkkeltall for Kitch´n 2021

(Norge og Sverige)

2002

Etablert

172

Butikker

1900

Ansatte

22000

Produkter

1371

Omsetning (mill.)

101,6

Resultat (mill.)
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. 300 ansatte er fordelt på våre 67 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 66 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.