Kitch’n er Norges største og ledende butikkjede innen kjøkkenutstyr, med 144 butikker. I tillegg har de nettbutikk i Norge og Sverige. Totalt har Kitch’n over 1 000 ansatte.

Kitch’n

Kitch’n ble etablert i 2002, og allerede samme år åpnet deres fjerde butikk i Trondheim.

Kitch’n er en butikkjede for gode og innovative kjøkkenprodukter til konkurransedyktige priser. Visjonen er å være nummer 1 innen kjøkkenutstyr og hjelpe kundene med å bli nummer 1 på kjøkkenet.

En effektiv kjedestruktur, stor beslutningsevne og fokus på fagkunnskap og ekstra god kundeservice har bidratt til veksten.

Les mer på kitchn.no

Om Kitch’n

Nøkkeltall for Kitch´n 2023

(Norge og Sverige)

2002

Etablert

144

Butikker

1 244

Ansatte

21 000

Produkter

1 209,5

Omsetning (mill.)

65,1

EBITDA (mill.)
Tilbords er Norges ledende interiør- og kjøkkenkjede og har samlet mennesker rundt bordet i over 40 år. Over 400 ansatte er fordelt på våre 64 butikker + nettbutikk.
Cervera er Sveriges største butikkjede for kvalitets- og designprodukter innen kjøkkenutstyr og interiør med 71 butikker + nettbutikker i Sverige og Norge. Kjeden teller over 500 ansatte.
Home Brands er et import- og distribusjonsselskap som er den største leverandøren av kjøkken- og interiørartikler i Skandinavia. Hovedkontor i Sandnes, kontor og stort showroom i Oslo, og kontorer i Stockholm og i Guangzhou.
Magnor logo
Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896 i de dype skogene på norsk side av svenskegrensen. Disse skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene.